AKURATS – USALDATAV VALIK TELKIDE NING MUU TELGIVARUSTUSE LAENUTAMISEKS

12/05/2015 10:01

Akurats on lühikese perioodi jooksul arenenud Läti number üks ettevõtteks telgi rentimises. Meie toodete kvaliteedis ei pea Sina kõhklema, sest Akurats on enda ala spetsialist juba aastast 2005.

 

 

 

 

TELKIDE LAENUTUS TÄPSELT SU MAITSELE

Usaldusväärne telkide laenutus heade hindade eest.  Akurats telkide laenutus oli tulemusrikas Lätis mitmeid aastaid enne jõudmist Eestimaale. Viimaks on Läti edukaim telkide laenutus ka Eestisse saabunud. Tuletame meelde, et Akurats telkide laenutus rendib telgivarustust igal aastaajal. Telkide laenutus ei ole aktuaalne ainuüksi suvel. Akurats pakkumises on telgid, gaasisoojendid, valgustid ning muud lisavarustust. Mõistagi on ka lava rent meie teenuste hulgas.

 

AKURATS TELGID

Meie firma telgid on kõige kvaliteetsemad turul. Oleme mõelnud kõigile, kes endale telki soovivad leida - meie telgid on mitmesugust mõõtu ja konfiguratsiooni. Pisemat telgid sobiksid ka siseüritustele - messidele ja laatadele. Õue ürituste jaoks on kohasemad suured telgid, nt lihtsalt asjade ladustamiseks. Pealegi on telgid kergesti formeeritavad – saate lisada igasugust lisavarustust. Telgid, mille abil Sinu sündmus õnnestub alati - tee oma valik viivitamata!

 

SOOJENDID SINU TELGIS

Telkide laenutus talviseks või sügiseks sündmuseks ei saa toimuda kui soojendid pole komplektis. Akurats varustuse seas on korralikud soojendid. Meie soojendid töötavad gaasiballooni abil. Akurats soojendid on ühesugused, umbes 2,3 m kõrged ning soojendavad 20m2 pinda. Et ära hoida õnnetust, lugege läbi ka juhend , kuidas soojendid toimivad. Selle jaoks peavad soojendid olema paigutatud kindlalt ühtlasele põrandale. Soojendid ei pea klient iseseisvalt monteerima. Küll aga kui gaasiballoon saab tühjaks, peab tellija ise soojendid uuesti kütma saama ehk ballooni vahetama. See ei ole üldse raske ning meie spetsialist demonstreerib, kuidas ballooni vahetada.

 

LAVA RENT SINU ÜRITUSEKS

Lava rent peab olema Sinu laenutuse osa juhul, kui ootad enda üritusele esinejaid. Lava rent ei pea kohe kindlasti olema osa telgi laenutamisest - lava saab tellida ka omaette. Lava suurus ja kuju - seda kõike sisaldab Akurats lava rent. Peale selle lava rent Akurats’ilt ütleb seda, et saate valida ka lava kuju.  Kui Sa ei oska õiget lava valida, siis võta meie meeskonnaga ühendust, kes jagavad vajalikke nõuandeid. Lava rent peab olema lihtne ja selle eest on Akurats juba hoolitsenud. Meie pikaaegseks tegevussfääriks on telkide laenutus ja lava rent! Garanteerime Sulle parimat teenust Akurats ettevõttelt!

 

Põhjalikuma lisainfo leiad meie veebilehel, kus saad ka broneeringu teha!