Miks mitte soetada kampaaniahinnaga batuut juba praegu?

07/01/2016 12:21

ALGAV AASTA ALGAB ERAKORDSELT MADALATE HINDADEGA!

Elektroonikapood, millel leidub suurepäraseid pakkumisi igaühe jaoks on ei keegi muu kui 1a.ee.  Ava meie veebileht ning šoppa, kuna meie elektroonikapood on taas oma ülesannete tipus! Ahviaastal rabavate hindadega moodsad telefonid, erinevas suuruses boilerid ja veel palju enamat.  Lisaks kingime Sinule võimaluse osta kohe praegu vahva batuut vägagi soodsalt!

 

TELEFONID – KÕIGE UUEMAD JA KVALITEETSEMAD MUDELID

1a.ee toodete seas on telefonid igaühele.   Juhul kui Sinule on oluline, et Sinul oleks võimalus telefoni salvestada suuri faile, siis Sulle meeldiksid telefonid, millel on rohkelt mäluruumi. Klaviatuuriga telefonid pigem neile, kelle jaoks on oluline vastupidavus.  Sellised telefonid ei vaja nii tihedat laadimist nagu nt nutitelefonid. Nutikad telefonid tipptasemel ekraanidega on õige telefonitüüp nendele, kes soovivad tänapäevased olla. Osta vastava disainiga telefonid enda ja lähedaste jaoks. Selleks, et telefonid oleks veel lahedamad, vaata ka meie lisatarvikute kategooriasse!

 

BATUUT ÜLILAHEDAKS SUVE SEIKLUSEKS

Miks mitte soetada kampaaniahinnaga batuut juba praegu? Leia endale sobilikku mõõtu batuut ning ära lase võimalusest lahti! Mitme inimese jaoks batuudil hüppamiseks sobiks etemini kolme meetrise diameetriga batuut. Tahad endale treenimiseks siis vali pigem 2m läbimõõduga batuut.  Suur batuut on baaskomplektis võrguga. Kui aga Sulle on sobilikum väike batuut, siis saad võrgu eraldi lisatarvikuna juurde soetada.  Ära lase võimalusel ära joosta ja vali batuut 1a.ee veebipoest nüüd!

 

GAASI- JA ELEKTRIKÜTTEGA BOILERID SINU KOJU

Uued boilerid igale ühele.  Esiteks peaks selge olema, millise küttega boilerid Sind huvitavad.  Gaasiküttega boilerid on võimalik paigaldada ainult hoonesse, kus gaas on juba olemas.   Elektrilised boilerid on sellepoolest natuke praktilisemad, et seadmete ülespanekuks on enam ülesseadmise võimalusi. Boilerid erinevad ka mahu aspektist – mida vähem kasutajaid seda väiksemat on tarvis.  Mitme inimese jaoks sobivad vähemalt 100 liitrised boilerid. 1a.ee heakvaliteedilised boilerid ootavad oma ostjat!

 

NR 1 ELEKTROONIKAPOOD BALTIKUMIS

1a.ee pole ainult ordinaarne elektroonikapood, aga selline, mis on kiiresti arenev. Oleme elektroonikapood, mis hoolib oma klientide heaolust.  Meie elektroonikapood on arenenud praeguseks hetkeks enam kui kümme aastat.  Ajaga kogutud kogemus müügivaldkonnas on teinud 1a.ee juhtivaks netikaupluseks terves Baltikumis.  1a.ee  internetikauplus on eriti elementaarse struktuuriga – leiad kõik, mida otsid. Kuigi oleme on usaldusväärne elektroonikapood, leiad toodete nimekirjast ka lõhnaõlisid, lauamänge ja palju muud.  Jälgi meie netilehte 1a.ee iga päev, sest Sina ei aima, millega 1a.ee elektroonikapood Sind üllatada võib! Vaata 1a.ee lehte ning veendu ise, et oleme kõige mugavam elektroonikapood Eestis!