KAALUD MITMESUGUSTE FUNKTSIOONIDEGA - 1A.EE

08/14/2016 15:12



KAALUD

1A.EE INTERNETIKAUPLUSES ON LAI SORTIMENT JA SOODSAD VÄÄRTUSED

 

Kiire tempo puhul peab ostmine olema käepärane ning vähe aega nõudev. Seepärast on vajalik, et otsitu saaks ühest kauplusest. Meie internetipood on ostlemiseks nimelt sobivaim teenusepakkuja!

 

ERISUGUSES MÕÕTKAVAS NING ELEKTRITARBIMISE SUURUSKLASSIS KÜLMIKUD

 

Tehnikale sarnaselt on ka külmikud müügil mitmesuguste omadustega. Külmikud on saadaval märkimisväärselt erineva mõõtkava ja energiakuluga. Mõningad külmikud omavad sügavkülmutit, mõned on ilma sügavkülmikuta. Lisaks on erinev sügavkülmiku asukoht, üleval või hoopis all. Külmikud eristuvad ilmelt, et nad passiksid erisuguse disainiga söögituppa. Külmikud on samuti elektritarbimise osas isesugused. Vali külmutuskapp, mis on Sinu jaoks sobiva elektrienergia kulutasemega. Põhiliseks murekohaks on see, et külmikud teevad valju häält. Ennekõike teosta külmiku müra suuruse uuring ja muretse endale sobivam toode. Leidub elektroonilise sulatamise ja manuaalse sulatusega külmikud.

 

TOLMUIMEJAD ERINEVATELE SOOVIDELE

 

Hiiglaslikes majades on tolmuimejad vajalikud mugavuse tagamiseks. Tolmuimejad läbivad arengut ning saavad uuendusi pidevalt. Pikka aega tagasi olid tolmuimejad suured ja üüratu voolujuhtmega. Nüüdisajal on tolmuimejad saada aga märgatavalt väikesemõõduliste ja laetavatena. Käepärasemalt liigutatavad ongi akuga tolmuimejad. Eriti tänapäevased on robotiseeritud tolmuimejad, missugused liiguvad aku abil ning antud eksemplare ei pea suunama. Vedelikku kasutavad tolmuimejad teevad põrandapinnad eriti puhtaks. Veega tolmuimejad imevad tolmu ja küürivad pinnad läikivaks.

 

KAALUD MITMESUGUSTE FUNKTSIOONIDEGA

 

Paljud inimestest teevad sporti ning hoiavad keha vormis. 1a.ee veebipoest saab parimad kaalud kindlalt igaüks. 1a.ee parimad kaalud suudavad kanda kuni 200 kg. Kaalud on turul erisugustelt firmadelt ning erisuguses väärtusklassis. Lihtsamad kaalud võimaldavad ainult massi mõõta. Uhkemad kaalud mõõdavad keharasva kogust ning muid füüsisele tähtsaid näitajaid. Paljuliikmelistele leibkondadele on parimad kindlasti mäluga kaalud. Mainitud kaalud on võimelised meeles pidama kuni 20 kasutaja andmed. Mitmesugused kaalud töötavad lausa kompuutri toel ehk siis traadita internetiga.

 

TELERID SAAB TOIMIMA PANNA ARVUTI ASEMEL

 

Varasemal ajal toodetud telerid olid väikesemõõtmelised ning veidi vähem kvaliteetsed. Aja jooksul on sisse viidud lisasid ning telerid on kvaliteetsemad. Telerid on tohutult suuremõõtmelised, kuni 75 tolli ning pilt on tohutult terav. Märkimisväärselt kaasaegsed telerid toodavad mitmedimensioonilist formaati ning antud televiisoreid nauditakse spetsiaalselt loodud eriprillidega. Telerid on erinevad ka pildi teravuselt, kui on parem resolutsioon, siis on teravam väljund. Telerid on võimalik kasutusse võtta isegi arvutit asendama. Telerid rühmituvad samuti juhtimismooduse suhtes gruppidesse. Mitmed telerid saab seinale paigaldada, et pinda kokku hoida.

 

Moodsad külmikud, hiiglaslikud telerid või hoopis erinevate lisadega tolmuimejad? Meie kaupluses on absoluutselt kõik loetletud kaubad, tule ja veendu!