Kelle jaoks on vivus.ee väikelaen?

07/29/2014 14:30

väikelaenudEttenägematu rahaline puudujääk võib tabada meist igaüht, seetõttu on hea teada, et on pakutakse head võimalust sellest probleemist jagu saada.

Laenamiseks ei pea sa enam panka minema ega kulutama väärtuslikku aega järjekordades ootamisele. Laen ei tähenda tänapäeval enam ainult pangast hiigelsumma laenamist maja või maatüki ostmiseks. Nüüdisajal võib lisaraha tarvis minna mõne pisema ootamatu kulutuse katmiseks. Just selliste kulutuste puhul abistab meid väikelaen, mis aitab äkilisest rahahädast kergelt ja ruttu pääseda. Väikelaenud on lihtsad ja kiired, vajalik rahasumma laekub pangakontole väga ruttu. Intnerneti teel saab võtta nii kiirlaenu, väikelaenu kui ka sms raha teenust. Väikelaenud on teenused, mille  kasutusvõimalused on piiramatud ja laenuandjale ei ole tarvis kulutusi põhjendada.

Miks on väikelaen kasulik?

Kui soovid laenata kiirelt ja mugavalt – siis on väikelaenud just sinu jaoks.  Väikelaen on laenude liik, mis ei vaja lisatagatist ja keerukat laenutaotlusprotsessi.

Väikelaenudel on palju positiivseid külgi võrreldes tavalaenudega:

laenutaotlemine on kerge;

väikelaenu taotlemine käib kiiresti;

laenutingimused on kergesti arusaadavad;

taotlemiseks on vaja vaid internetti, kus saab avalduse teha mugavalt ja kiiresti;

väikelaenu taotlemiseks ei ole tarvis laenukäendajat;

tagatist ei ole väikelaenude tarbeks vaja;

väikelaenu taotlemine on kliendisõbralik!

Väikelaenu vivus.ee puhul puhul on laenamise nõuded valdavalt üpris head. Laenu avaldus vaadatakse läbi valdavalt küllaltki kiiresti ja taotluse esitamine on kiire ning mugav.   Sedasi saad kiirlaenusid võtta ükskõik, millises paigas maailmas, oluline on, et oleks võimalus kasutada internetti. Kasuta väikelaenu taotlemiseks arvutit, tahvel arvutit või isegi nutitelefoni – ise valid, milline neist sobival hetkel käepärasem on.  

Enamasti käib selliste väikelaenude teenustega vahel kaasas ka kehv maine, sest on olemas inimesi, kes tahavad laenata liiga palju ning loomulikult ei ole maksevõimelised. On üldtuntud ka juhud, kui vana sms laenu maksmiseks võetakse teine väikelaen ja tehakse seda korduvalt. Sel juhul võib tõesti sattuda nõiaringi, kust välja pääsemine on raske.

Reaalselt on väikelaen suunatud siiski maksejõulistele klientidele, kel on tekkinud mõni ootamatu kulu või lihtsalt etteaimamatu rahaliste vahendite puudujääk.  Paraku kipub elu mõnikord selline olema ja ootamatusi tuleb ette meil kõigil.

Ikkagi tuleb silmas pidada, et ka kiirlaen on märkimisväärne finantskohustus – laenutaotluse tegemisel tuleb enne hoolega mõelda.