NUTIKELLAD – KOMPUUTRIGA VÕIMEKUSEGA KELLAD

09/29/2016 10:14

nutikelladLAIA KAUBAVALIKUGA NING VÄGA SOODNE E-POOD – 1A

1a.ee kogemustega veebipoest hangid absoluutselt kõik eluks vajaliku! 1a.ee sortiment on turu mitmekesiseim ning kauba hinnad sealjuures ühed soodsaimad. Astu poest läbi ja leia kõik vajalik!

 

IGAT LIIKI KOMPUUTRIGA ÜHILDUVAD VÄLISED KÕVAKETTAD

Välised kõvakettad teevad igasuguste andmete talletamise lihtsaks. Kuigi tänapäeva kompuutrite mälu maht on suur, pole see väga tihti piisav. Juhul, kui Teil on hulganisti talletamist vajavaid dokumente, soetage endale välised kõvakettad. Välised kõvakettad saab ühendada enamike seadmetega. Seadeldis võimaldab lisaks failide hoiustamisele faile ühest arvutist teise kanda. Sellele lisaks on välised kõvakettad arvuti katki mineku korral kindlustuseks, et tähtsad andmed säilivad. Meie poes on välised kõvakettad saadaval mitmesuguse suuruse ja andmete mahutavusega. Osad välised kõvakettad on mahuga kuni isegi 2000 GB. Osta endale väga töökindlad välised kõvakettad ja Sulle olulised failid on kindlalt kaitstud!

 

LAUAARVUTI KODUKONTORISSE VÕI HOOPIS MÄNGUSÕLTLASELE

Laptopi on kerge kaasa võtta, kuid lauaarvuti kätkeb samuti plusse. 1a.ee internetipoes on lauaarvuti sortiment märkimisväärselt suur. Stiilipuhtasse kabinetti osta kauni väljanägemise ja mitmesuguste lisadega lauaarvuti. Uusaegne lauaarvuti on kauni disainiga ning seisab uhkelt laua peal, mitte laua all. Kõigele lisaks on lauaarvuti tugev külg sülearvuti ees suurem mälumaht. 1a.ee tootekataloogist avastad tohutult võimsa 6000 GB lauaarvuti. See lauaarvuti on kõigi mängurite unistus. Vali meie internetikauplusest võimekas lauaarvuti ning tööta murevabalt palju aastaid!

 

ELEKTRIPLIIDID, MIS RÕÕMUSTAVAD IGA TASEMEGA KOKANDUSHUVILIST

Meie suure kodutehnika kategoorias on välja pandud suures sortimendis elektripliidid. Lähtuvalt asjaolust, et iga kodu on isesugune, siis on ka elektripliidid erisugused. Elektripliidid on erisuguse suuruse ja tööpinnaga ning iga klient saab valida sobiva energiaklassi. Kõige populaarsemad on keraamilise tööpinnaga elektripliidid. Sellele lisaks on valida malmpinnaga ja induktsioonpinnaga elektripliidid. Pagaritele on valikus suure ahjuosaga elektripliidid. 1a.ee e-poes on saadaval elektripliidid igasuguste kogemustega kokkadele!

 

NUTIKELLAD – KOMPUUTRIGA VÕIMEKUSEGA KELLAD

Nutikellad on justkui mini telefonid. Mitmefunktsionaalsed nutikellad suudavad lisaks kella näitamisele telefoniga ühilduda. Nutikellad edastavad nutitelefonilt infot ning haldavad selle lisarakendusi. Kõigele lisaks oskavad nutikellad telefonikõnedele reageerida, kõnesid võtta ning sõnumineerida. Nii mõnedki nutikellad on kasutatavad aktiivsusmonitoridena. Nimetatud nutikellad loendavad sportija sammude kogust, mõõdavad liikumise kiirust ja vahemaad. Kvaliteetsed nutikellad on niiskus-, põrutus- ning mustusekindlad. Osta aktiivsuskell ning Sinu elu kujuneb palju mugavamaks!

 

KVALITEETSED LAPSEVANKRID PEREKONNA PISIKESTELE LIIKMETELE

Lastekaupade menüüst saad kõige paremad lapsevankrid. Pakkuda on lapsevankrid alates sünnist kuni lasteaiani. Lapsevankrid on võrdlemisi erinevad. Valikus on erinevatest materjalidest lapsevankrid – nahk, riie jne. Kõige populaarsemad lapsevankrid on multifunktsionaalse raamiga. Lapsevankrid, mille esirattad pööravad, võimaldavad joosta. 1a.ee toodete hulgast leiad lapsevankrid tuntuimatelt tootjatelt!