ORGANISEERI ÜRITUS JA LEIA ENDA JAOKS SOBILIK PEOTELK

09/23/2015 18:34

Suvi on väliürituste organiseerimise aeg.Selle jaoks, et kõik sujuks nii nagu plaanitud, on meie ettevõte Akurats valmis teid aitama ürituse korraldamisel.

 

Meie ettevõte Akurats pakub erinevate telkide renditeenust alates 2007.aastast.

10 erisuurusega telgi vahelt leiab lihtsasti enda jaoks sobiva lahenduse.

Soovitud telgi suuruse väljaselgitamine on esimene asi, mida tegema peaks sobiva telgi valikul.

Muidugi on iga üritus vägagi omanäoline ja sellepärast tuleb läbi mõelda, kas on vaja vaba ruumi laudade, bändi või hoopiski asjade ladustamise jaoks.

Uste, akende ja põranda paigutus tulenebki nendest tingimustest. Saate valida puidust ja plassmassist põranda vahel. Külmemale ilmale ja rohkele kasutamisele kindlasti peab paremini vastu puitpõrand.

Plastmasspõrand on sobilik kui on väljas kuni -5 kraadi külma tselisiuse skaala järgi ja sobib rahulikuma sündmuse jaoks nagu näitus või pidulik lõuna.

 

Soojendamiseks anname rendile ka soojendeid, mida võib kasutada nii seespool telki kui ka sellest väljaspool.Kasutades soojendeid on tähtis ohutus – 2 meetri raadiuses ei tohi olla tuleohtlikke materjale ning seadmete paigutamise jaoks on tarvis tasast pinda. Kui tahate, et teie korraldatud üritus jätkuks ka öösel, saab rentida meilt ka valgustid. Lava olemasolu on mõne ürituse puhul lihtsalt möödapääsmatu. Teile vajaliku suuruse ning planeeringuga lava saavad meie meistrid üles panna vastavalt kliendi soovidele.

 

Koostasime enda internetilehele ka suursündmuse organisaatorile juhendi, et suursündmuse planeerimise keerises midagi olulist ei läheks meelest.Juhend on abiks sobiva telgi valimisel, samas meeles pidades tingimusi, et üritus toimiks plaanipäraselt.


 

Lisaks leiad meie inventari seast ka valgustuslambid.Telli valgustuslambid koos telgiga ja naudi pidu hommikuni. Meie valgustuslambid on lihtsa ja kena välimusega, mis sobivad ideaalselt telkki. Meie montaažimeistrid kinnitavad valgustuslambid Sinule vajalikku kohta. Meie valgustuslambid valgustavad umbes 10 ruutmeetrit pinda. Ainus, mida vajame selleks, et valgustuslambid töötaksid on elektrivool sündmuskohal. Kõik Akurats valgustuslambid on ühesuurused ja ühte värvi. Pea meeles, et õhtustel üritustel on valgustuslambid hädavajalikud.

 

Kliki ja vaata rohkem- https://akurats.com/est/varustus/valgustuslambid/

 

Tellimuse saate vormistada oma andmed ja soovid meie internetilehele, peale mida detailid üle täpsustada ja tellimuse lõplikult kinnitada. Vähemalt kaks kuud varem tellides saate kindlad olla, et saate enda planeeritud sündmuse jaoks vajalikud telgid.

 

Kui aga sul tekib ikka veel küsimusi, kuidas õige telk oma korraldatud ürituse jaoks välja valida, siis leiad meie lehel KKK ehk korduma kippuvate küsimuste lingi. Et saada parem ettekujutus meie poolt pakutavatest telkidest ning kujutlusvõime käima lükata, peaksite kindlasti tutvuma meie veebilehel asuva pildigaleriiga. Pildigaleriis on pildid juba toimunud üritustelt ning neid sirvides saate ideid juurde.